Váratlan hálózati áramkimaradás?
Az áramszolgáltató nem tud elég áramot biztosítani?

Hogyan tudná elkerülni egy nem várt áramszünet okozta többmilliós veszteségeit?

Gondoljon csak bele, mekkora veszteséget jelent cégének, ha váratlanul elmegy az áram, és amiatt:

 • tönkremegy valamilyen nagyértékű termelő gép, ha technológiailag nem lehetne egyből leállítani a berendezést
 • hosszú órákig szünetel a termelés (just in time rendszerben nagyon kellemetlen)
 • leáll a teljes számítógépes hálózat, rosszabb esetben károsodik is
 • sötétségbe borul az egész épület
 • állattartó telepen megfulladnak az állatok

Függetlenítse magát az áramszolgáltatójától és előzze meg a nem várt áramkimaradások okozta veszteségeket!

Hogyan?

Automata indítású vészhelyzeti áramfejlesztő segítségével.
emberi közbeavatkozás nélkül biztosítható a zavartalan működéshez szükséges villamos áram!

Hogy Önnek még gondolni se kelljen rá...

Automatikus indítás és átkapcsolás genertárorüzemre, abban az esetben, ha a hálózati árammal valami probléma adódik (áramkimaradás, fáziskiesés, asszimetria). Amint helyreállt a hálózat, az elektronika átkapcsolja a fogyasztókat a hálózatra, majd leállítja a generátort. Igény szerint beállítható az indítási és leállítási késleltetés.

Kerüljön máris egy lépéssel közelebb a biztonságos áramellátáshoz!

Ide kattintva KÉRJE AJÁNLATUNKAT MOST!

Meglepve fogja tapasztalni, hogy problémáját milyen kedvező feltételekkel zárhatjuk rövidre!

STROM-TECH áramfejlesztő család tagjai széles körben felhasználhatók, legyen szó vészhelyzeti áramtermelésről, vagy folyamatos üzemről olyan területeken, ahol nincs kiépítve megfelelő kapacitású villamosenergia-hálózat.

Áramfejlesztő szettjeink elérhetők 10kVA-tól egészen 2000kVA-ig dízel- illetve gázüzemű motorokkal szerelve, amelyeket szinkronpanellel ellátva párhuzamosan is üzemeltethet, így több megawattos igényeket is ki tudunk elégíteni.

Karbantartás? Megoldva!

Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségével az aggregátor szállításán túl annak üzembe helyezését, időszakos átalánydíjas, illetve garanciális és garancián túli karbantartását, szervizelését is vállaljuk.

Tapasztalt szakemberekből álló szervizünk a hét minden napján 0-24 óráig rendelkezésre áll.

Az alábbi motorokkal rendelhetők áramfejlesztő szettjeink:

Ezek a világszerte ismert motorok az áramfejlesztőkön kívül a világ minden táján a legkülönbözőbb gépekbe kerülnek beépítésre, úgy mint mezőgazdasági-, építőipari gépek, teherszállító járművek, hajók stb.

Áramfejlesztőinket egy 10-től 2000kVA teljesítményig terjedő áramfejlesztőkre szakosodott modern üzemben szereljük össze.

Áramfejlesztőinkhez az alábbi kiegészítők állnak rendelkezésre:

 • automata indítás hálózati feszültség kimaradása esetén
 • automatikus átkapcsolás hálózati feszültség kimaradása esetén
 • Automata utántöltésű, extra méretű üzemanyagtartály
 • távvezérelt indítás
 • GSM/Internetes távfelügyelet
 • időjárásálló, zajszigetelő burkolat
 • utánfutóra épített változat
 • Egyedi szín RAL kód alapján

A legtöbb STROM-TECH áramfejlesztő Marelli, Stamford illetve Mecc Alte generátorral van szerelve.

Minden általunk forgalmazott áramfejlesztő rendelkezik CE jelöléssel és a vonatkozó EU-s irányelveknek megfelel.

Minden esetben telefonos megbeszélés után készítjük el Önnek az igényeinek megfelelő, egyedi, személyre szabott árajánlatát.

Alkalmazási területek:

 • Hotel
 • Építőipar
 • Bevásárlóközpont
 • Ipar
 • Állattartó telep
 • Mezőgazdaság
 • Öntözőrendszerek
 • Adatközpont
 • Telekommunikáció
 • Kamionos aggregátor

Ipari alkalmazás

Áramfejlesztőink telepítésének leggyakoribb helyszíne az ipari környezet, gyártelepek, gyártócsarnokok, egyéb ipari létesítmények tartalék áramellátásának biztosítására. Teljesítményük függ az ellátandó létesítmény méretétől, az egészen kicsinek számító néhány-tíz kW-tól egészen 2MW-ig terjed a skála. Az ennél nagyobb teljesítményigényeket több kisebb teljesítményű gép szinkronizálásával tudjuk biztosítani.

Általános felszereltség az időjárásálló, zajcsillapító kültéri burkolat, automatikus indítás és átkapcsolás, valamint a motor előmelegítő rendszer. Ezek biztosítják az azonnali, emberi beavatkozás mentes biztos indulást és terhelhetőséget. Indító/leállító-, állapot- és hibajelző kontaktusok, valamint ModBus kommunikáció segítségével képesek együttműködni a különböző biztonsági (pl. tűzjelző) és épületfelügyeleti rendszerekkel.

Állattartó telepek

Gyakran telepítünk készenléti áramfejlesztőket állattartó telepekre, ahol a folyamatos áramellátás rendkívül fontos, hiszen néhány perces kiesés is jelentős elhulláshoz vezet.
Ide is viszonylag sok teljesítményszintet sorolhatunk, a 20 kW-tól kezdve a több száz kW-os áramfejlesztőkig. Ahány telep, gazdaság, annyiféle teljesítményigény.
Általános felszereltség az időjárásálló, zajcsillapító kültéri burkolat, automatikus indítás és átkapcsolás, valamint a motor előmelegítő rendszer. Ezek biztosítják az azonnali, emberi beavatkozás mentes biztos indulást és terhelhetőséget.
Utánfutóra szerelhető változatra is egyre több igény mutatkozik. Ez lehet csak a telepen belüli mozgatásra alkalmas, vagy forgalmi vizsgával rendelkező utánfutó is. Erre vonatkozó igényét kérjük az ajánlatkéréskor jelezze, hogy az Ön számára megfelelő gépről készüljön el az ajánlat.

Adatközpontok

UPS szünetmentes egységekkel és redundáns áramfejlesztő generátorokkal biztosítható a teljes, szünetmentes áramellátás a szerverek számára. Tervezéskor figyelembe vesszük a meghatározott Tier szint elvárásait, ennek megfelelően készítjük el Önnek az ajánlatot.

A két egység (UPS és aggregátor(ok) teljesen együttműködnek, egymást kiegészítve alkotnak rendszert.

Külső üzemanyagtartályokkal (föld feletti / föld alatti) felszerelve biztosítható az áramfejlesztő működése hosszabb áramkimaradás esetén is.

24×7 online felügyelet biztosítása kommunikációs modul telepítésével lehetséges.

Telekommunikáció

A telekommunikációs szektorban gyakoriak a kieső, nehezen megközelíthető helyszínek, emiatt az üzemanyag-utánpótlás is gyakran problémás, ennek figyelembe vételével készülnek kifejezetten a telekommunikációs szektornak gyártott áramfejlesztőink.

Az akár több napos kezelőszemélyzet nélküli üzemelés érdekében extra méretű üzemanyagtartállyal, távoli elérést és kezelést lehetővé tevő kommunikációs modullal felszerelve szállítjuk és telepítjük az áramfejlesztőket. A folyamatos üzemelésre szánt gépeket pedig külső kenőolajtartállyal, valamint automatikus utántöltő berendezéssel is felszereljük.

AJÁNLATKÉRÉS