Az áramfejlesztő üzembe helyezésén túl is segítünk Önnek!

Dízel-, gáz-, és benzinmotoros áramfejlesztők karbantartása eseti vagy átalánydíjas karbantartási szerződéseink alapján.

Az áramfejlesztők, mint minden más gép meghatározott időközönként ellenőrzést, felülvizsgálatot, javítást igényel. Ez minden motor illetve generátorgyártó esetében eltérő időközöket jelent, illetve más-más tevékenység elvégzése szükséges.

Amennyiben már rendelkezik áramfejlesztővel, egy előzetes állapotfelmérés után adunk árajánlatot a további karbantartásokra és javításokra.

Karbantartási felülvizsgálatokat szerződés alapján évi 2-24 alkalommal végzünk, a berendezés állapotától, illetve az áramfejlesztővel biztosított technológiától, előírásoktól függően.

0-24 órás telefonos segítségnyújtás a hét minden napján!

Kritikus helyen történő alkalmazás esetén javasoljuk távfelügyeleti rendszer kiépítését, amely által az áramfejlesztőn megjelenő esetleges hibajelek távolról kiolvashatóak, illetve azonnal értesülhetünk róluk és megkezdhetjük a javító intézkedéseket.

Telepítés

A legelső lépés a hely kiválasztása.
Az áramfejlesztő telepítése történhet:
 kül- és beltéren

 tetőn

 épület melett

 pincében

Az áramfejlesztő helyének kiválasztásakor mindenképpen fontos figyelembe venni, hogy a későbbi karbantartások során is kényelmesen hozzá lehessen férni.

További szempontok:

  • Kapcsoló szekrény / helyiség távolsága
  • Zajszint
  • Áramfejlesztő levegőigényének biztosítása
  • Kipufogógáz-elvezetés

Kültéren való elhelyezést vállaljuk akár előre elkészített betonalappal is, így sokkal gyorsabban használatba vehető az áramfejlesztő.

AJÁNLATKÉRÉS