Áramfejlesztő beszerzését tervezi?

Terven, költségvetésen dolgozik?

Karbantartásra van szüksége? Nem indul az áramfejlesztő?

Segítünk!

Tervezés, költségvetés készítés…

A villamos tervezéstől az üzemkész áramfejlesztő átadásáig vállaljuk a tervezési, telepítési és esetleges engedélyeztetési munkálatokat.
Műszaki adatokra, adatlapra van szüksége? Keresse fel értékesítő kollégáinkat, akik a hét minden napján állnak rendelkezésére!
info@strom-tech.com / +36 20 54 222 92 / +36 20 543 16 76

Telepítés…

Az áramfejlesztők forgalmazásán túl vállaljuk a telepítési és az ahhoz kapcsolódó villamos- és gépészeti munkálatokat.
Megnövekedett teljesítményigény, vagy korszerűtlen rendszer?

Transzformátor cserével, elosztószekrény építéssel és telepítéssel, erősáramú nyomvonalépítéssel kapcsolatban is keressen bizalommal!

Helyszíni felméréssel kapcsolatban keresse értékesítő kollégáinkat

+36 20 54 222 92

Helyszíni felmérés után a telepítésre és a kapcsolódó villamos- és gépészeti munkálatokra is teljeskörű ajánlatot tudunk adni.

Karbantartás…

Az áramfejlesztő üzembe helyezésén túl is segítünk Önnek!
Dízel-, gáz-, és benzinmotoros áramfejlesztők karbantartása eseti vagy átalánydíjas karbantartási szerződéseink alapján.

0-24 órás telefonos segítségnyújtás a hét minden napján!

+36 20 54 222 92

Kritikus helyen történő alkalmazás esetén javasoljuk távfelügyeleti rendszer kiépítését, amely által az áramfejlesztőn megjelenő esetleges hibajelek távolról kiolvashatóak, illetve azonnal értesülhetünk róluk és megkezdhetjük a javító intézkedéseket.

Karbantartási felülvizsgálatokat szerződés alapján évi 2-24 alkalommal végzünk, a berendezés állapotától, illetve az áramfejlesztővel biztosított technológiától, előírásoktól függően.

 

Távfelügyeleti szolgáltatásunk segítségével levesszük a terhet a válláról!

 

Automatikus tesztüzem / Automatikus hibajelzés / GSM-Internet kommunikáció / Távoli elérés / Kommunikáció az épületfelügyeleti rendszerekkel

 

Ismerje meg karbantartási rendszerünket és áramfejlesztő karbantartási csomagjainkat–> Kattintson IDE
Hova telepítsük az áramfejlesztőt?

Az első, és a legfontosabb eldöntendő kérdés, hogy hol legyen elhelyezve az áramfejlesztő. Két opció lehetséges: Kültéren vagy beltéren.
Az áramfejlesztő beltéri telepítésénél nem szükséges burkolat, viszont figyelembe kell venni, hogy az áramfejlesztőnek jelentős légmennyiségre is szüksége van a megfelelő működéshez. Ezt légbeszívó illetve légkifúvó motoros zsalukkal lehet megoldani, amelyek vezérlését az aggregátor végzi.
Az aggregátor kipufogógázait is ki kell vezetni kültérre, ennek pedig füstgázelvezető kéményt kell építeni. Ez jelentősen megnövelheti a beruházás mértékét.

Az áramfejlesztő kültéri telepítésénél meglévő betonalapra helyezzük, vagy pedig megfelelő méretű alapot készítünk a berendezésnek.
Az áramfejlesztőt kültéri, időjárásálló, zajcsillapító burkolattal szereljük, így ebben az esetben nincs szükség további építési munkálatokra.
Motor előmelegítő szett beszerelésével az aggregátor még a legnagyobb hidegben is azonnal üzemkész, és ellátja árammal az épületet.

AJÁNLATKÉRÉS